Evenementen

Dutch Culinair organiseert evenementen in de breedste zin van het woord. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat live communicatie of eventmarketing zeer effectief kan zijn als communicatiemiddel. Een evenement kan strategisch worden ingezet als middel om doelen te bereiken. Het is tevens het moment waarop een informele sfeer gecombineerd kan worden met zakelijk succes. Denk hierbij aan een netwerk evenement, product lancering of personeelsfeest. Een evenement is het moment om uw doelgroep te raken, te enthousiasmeren en te binden.

Bij Dutch Culinair creëren wij altijd een concept op maat. Wij luisteren naar uw wensen en samen met u bouwen wij een event om nooit te vergeten.

Over ons

De drijvende krachten achter Dutch Culinair zijn Melissa van Egmond en Ted Commandeur.  Ieder apart begonnen met een evenementen bureau en caterings bedrijf zijn zij ruim 5 jaar geleden gefuseerd tot Dutch Culinair. 

U bent hier op het juiste adres voor de perfecte invulling voor uw feest, bruiloft, evenement of andere gelegenheid. Zowel bij u in het bedrijf, bij u thuis of op een prachtige locatie in Nederland.

Samen met mijn team wordt van elk evenement een culinair en gastvrij succes gemaakt waarbij alle zintuigen worden geprikkeld!

 

Contact

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!